skip to Main Content

Kom jij graag bij klanten over de vloer? Heb jij je sporen als woningstoffeerder of vloerenspecialist inmiddels verdiend en wil je jouw kennis van vloeren graag combineren met jouw commerciële talent? Vind je het leuk om te werken in een modern interieurbedrijf waar je naast vloeren ook gaat werken met raamdecoratie en designmeubilair? Hou je van intensief samenwerken in een klein team waar geen dag hetzelfde is?

Dan ben jij wellicht de nieuwe Commerciële werkvoorbereider vloeren en raamdecoratie die wij zoeken!

Als commerciële werkvoorbereider ben je een de ‘brug’ tussen ons verkoopteam en de woningstoffeerders en monteurs die bij onze klanten aan de slag gaan. Je adviseert over vloeren, raamdecoratie en gordijnen in onze showroom en meet deze in bij onze klanten thuis. Je stelt offertes op en regelt bij opdracht alle benodigde materialen. Je zorgt dat de stoffeerders/monteurs weten wat de bedoeling is, helpt hen zo nodig ter plaatse op weg en levert uiteindelijk het werk op. Jij bent het vertrouwde gezicht en eerste aanspreekpunt voor onze klant.

Om je werk goed te kunnen doen is het noodzakelijk dat je al even in het vak zit. Je bent bijvoorbeeld al enige jaren woningstoffeerder en wil je kennis en ervaring nu op een andere manier inzetten dan dagelijks op de vloer, of je bent als verkoper van vloeren en woningtextiel toe aan een nieuwe uitdaging. Je bent representatief, servicegericht en commercieel ingesteld en weet hoe je een goede relatie met een klant kunt opbouwen en onderhouden. Kennis van en ervaring met raamdecoratie en gordijnen is erg fijn, maar kunnen we je indien nodig ook met trainingen bijbrengen. Je bent nauwkeurig en zorgvuldig waar het gaat om inmeten, het opstellen van offertes en het maken van afspraken met klanten en leveranciers. Je hebt uiteraard een rijbewijs B.

Wij bieden je een afwisselende fulltime baan met een goed salaris en secondaire arbeidsvoorwaarden voor 37 uur (5 dagen) per week. Een parttime functie voor 30 uur in 4 dagen per week is bespreekbaar. Voor zakelijke ritten van en naar onze klanten hebben wij een bedrijfsauto beschikbaar. Je werkt van maandag tot en met vrijdag, al is in overleg ook de zaterdag een optie. Uiteraard zorgen wij dat jouw kennis op peil blijft door middel van trainingen en het bezoeken van beurzen en leveranciers.

Wil jij werken in een mooi familiebedrijf met een grote diversiteit aan producten in het hogere marktsegment en heb jij het in je om een vertrouwd gezicht te worden voor onze klanten? Stuur dan een korte motivatie en je CV naar janine.veldhoven@veldhoveninterieurs.nl

Wil je meer weten over deze functie? Bel ons op 030-2282591 of mail naar bovenstaand adres. Kijk voor meer informatie over ons bedrijf, onze collectie en wellicht jouw nieuwe collega’s op www.veldhoveninterieurs.nl .

Back To Top