Expositie

Een -begrip- voor mensen die van mooie design meubels houden en daarbij op een persoonlijke manier worden begeleid als zij dat graag willen.

En ik heb als beeldend kunstenaar deze zaak leren kennen.

In 2000 exposeerde ik hier voor het eerst mijn schilderijen, uiteindelijk heb ik hier 10 keer “gehangen” dat was altijd een fijne ervaring. Mijn werken werden met zorg geplaatst en op een dusdanige plek dat de schilderijen en de meubels een match hadden met elkaar.

Ik kan terug kijken op een succesvolle periode.

 

In oktober, november en december exposeer ik schilderijen, keramische beelden en herinneringsbeelden.

Over de herinneringsbeelden wil ik wat zeggen….het zijn beelden waarin ruimte is om dierbare kleine herinneringen in te bewaren.

Ik kwam op het idee n.a.v. een urn die ik zag bij een vriendin. Een rvs-urn waarin ze de as bewaarde van haar overleden vriend….een urn, aardig van vorm, maar waarvan er tientallen tegelijk gemaakt worden en dus allemaal hetzelfde zijn.

Lang verhaal kort…

Sinds 2010 maak ik herinneringsbeelden, uniek gevormd en bewerkt.

Ieder herinneringsbeeld kan open gemaakt worden (ook al zie je dat niet meteen). Er kan een gedeelte van de as in, maar ze bieden ook ruimte voor andere persoonlijke tastbare herinneringen.

Een kunstbeeld met inhoud dat een mooi plekje verdient in iemands directe woon/leefomgeving.

 

Ik kan terug kijken op een aardige schilder-periode, waarin ik met veel passie heb gewerkt( nog doe!!) en ook “aardig” heb verkocht.

Ook in deze zaak …ook bij Veldhoven Interieurs !!

Dit keer krijg ik van Janine de gelegenheid om er een speciale expositie van te maken.

 

Iedereen die een SCHILDERIJ mooi vindt, kan voor een bijzonder kleine prijs de gelukkige eigenaar daarvan worden.

Daarnaast geef ik ook voor de beelden/herinneringsbeelden een kleine korting.

 

Waarom???

Ik ben een harde werker….met veel passie…heb dus veel schilderijen gemaakt….veel geëxposeerd…veel verkocht…maar toch….ik heb een leeftijd waarop ik ook nadenk…over ..en wat als ik…etc., etc.

Kortom … ik wil graag ruimte maken in mijn huis en het wat rustiger aan gaan doen wat betreft het schilderen…meer tijd vrijmaken voor mijn kinderen en kleinkinderen.